رفتن به محتوای اصلی

جلوگیری از نفوذ و ورود اب از نمای سنگ و سیمان ساختمان در مازندران با طناب

جلوگیری از ورود و نفود اب از سنگ و دیوار جانبی به داخل ساختمان در مازندران

نفوذ اب باران از نمای ساختمان در مازندران که باران شدیدی هم می اید داخل ساختمان را دچار مشکلات فراوان میکند که در دراز مدت باعث تخریب دیوار جانبی و نمی داخلی خانه میشود. برای رفع این مشکل و نم زدگی باید از طریق شمار راپل اقدام کنید و انجا را ضد اب کننید و از ورود اب به داخل ساختمان جلوگیری کنید. قیمت این خدمات پس از بازدید قیمت به شما عزیزان اعلام میگردد.  بارش برف و باران و نزدیکی به دریا، موجب افزایش میزان رطوبت هوا شده است. رطوبت و آب موجود در هوا به نمای ساختمانها آسیب وارد میکنند. استانهای شمالی ایران بیشتر از سایر استانها با رطوبت دست و پنجه نرم میکنند. از این رو جهت جلوگیری از نفوذ آب از نمای ساختمان در مازندران میتوان نمای ساختمان را عایق کاری کرد.

جلوگیری از ورود و نفود اب با طناب و بدون داربست در مازندران

دیگر نیازی به داربست ندارید و با طناب یا بدون داربست به راحتی میتوانید نما را اب بندی بکنید تا خیالتان از بابت ورود اب راحت باشد. در این روش هم سریعا کار شما انجام میشود و هم هزینه هنگفت داربست را پرداخت نمیکنید و فقط اجرت کار را میپردازید.

چرا باید نفوذ آب از نمای ساختمان در مازندران، جلوگیری شود؟

استانهای شمالی به دلیل بارش زیاد برف و باران و نزدیکی به دریا، رطوبت بالایی در هوا دارند. رطوبت هوای استانهای شمالی به شدت خستهکننده و آزاردهنده است و رطوبت هوا نه تنها به ساکنین آسیب میزند بلکه موجب آسیب رساندن به ساختمانها میشود. نمای ساختمان اصلیترین بخشی است که در معرض رطوبت است و به طور مستقیم با آب در تماس است. جهت جلوگیری از نفوذ آب از نمای ساختمان در مازندران بایستی از متخصصان و مهندسان مربوطه جهت عایقکاری نما مشاوره گرفت. نفوذ آب به داخل بافتهای نما باعث آسیب رساندن جدی به دیوارها میشود چرا رشد قارچها در دیوار، شوره زدن و سفیدک زدن نما همگی از نفوذ آب به داخل دیوار نما نشات میگیرد.

روشهای جلوگیری از نفوذ آب از نمای ساختمان در مازندران

آببندی و درزگیری جهت جلوگیری از ورود اب  در مازندران
یکی از اصلیترین راههای جلوگیری از نفوذ آب از نمای ساختمان در استانهای شمالی، آببندی و درزگیری ترکها و شکستگیهای موجود بر نما است. بارش باران موجب نفوذ آب به داخل نمای ساختمان میشود و با کاهش دمای هوا، آب موجود در بافتهای نمای ساختمان، یخ میزند. یخ زدن آب موجب افزایش حجم بافتهای نما میشود و افزایش حجم موجب شکستن و ترکخوردن نما میشود. ترک خوردن و شکستن نما ربطی به جنس نما ندارد چرا که سنگها در برابر نفوذ آب، به طور کامل ایمن نیستند و حتی نماهای سیمانی و گچی دارای منافذی در بافت خود هستند که در برابر نفوذ آب مقاومت و استحکامی ندارند و یا نمای شیشهای و کامپوزیتی هم به دلیل خراب شدن لاستیکهای موجود در درزها، در برابر نفوذ آب سست میشوند. هیچ نوع نمایی مقام نیست و به مرور شدت نفوذ آب به ترکها و شکستگیها بیشتر میشود. یکی از راههای جلوگیری از نفوذ آب از نمای ساختمان در مازندران، آببندی و درزگیری شکستگیها و ترکها با تجهیزات خاص است. برای مثال برای آببندی نمای سنگی و آجری بایستی ترکها با چسب پلیمری بیرنگ پر شوند. جهت آببندی نمای سیمانی و گچی بایستی ترکها با ملات، بتونهکاری شوند. لاستیک موجود در درزهای نماهای شیشهای و کامپوزیتی خارج میشود و قبل از قرار دادن لاستیک در درزها، ابتدا با چسب پلی یورتان، لایهها و درزها پر میشود. پس از آببندی و درزگیری نفوذ آب از ترکها به طور کامل از بین میرود ولی مشکل آن است که آب از طریق بافتها مجدد وارد نما میشود و باعث ترک خوردن نما میشود.

عایقکاری و جلوگیری از نفوذ اب در مازندران

یکی از دلایل نفوذ آب به داخل نما، بافت نما است و تا زمانی که نما عایق نشود احتمال شکستن و ترک خوردن نما بالا است، از این رو نما باید عایق شود. یکی از راههای عایقکاری نما استفاده از نانو ضدآب یا نانو آبگریز است که بیرنگ میباشد. نانو ضدآب بر سطح مصالح نما اسپری و یا غلتکمالی میشود و پس از خشک شدن آن، نما در برابر نفوذ آب ایمن میشود. از این رو نماهای آجری، سنگی، سیمانی و شیشهای را میتوان با نانو ضدآب ایمن کرد چرا که نانو ضدآب پوششی در حد نانومتر ایجاد میکند. پوشش نانویی باعث میشود بین سطح سیمان با قطره باران فاصله افزایش یابد و افزایش فاصله موجب سرازیر شدن آب به سمت پایین میشود. البته قبل از نانو کردن نما، حتما بایستی نما شست و شو شود تا آلودگیهای آن پاک شود. یکی دیگر از روشهای عایقکاری، استفاده از چسبهای پلیمری است ولی متاسفانه هزینه این روش بالا است. ترجیحا روش نانو ضدآب جهت جلوگیری از نفوذ آب از نمای ساختمان در مازندران توصیه میشود چرا که هزینه پایینتری دارد و با طناب راپل و حضور راپلکار قابل اجرا است. انجام عایقکاری پس از آببندی و درزگیری توصیه میشود تا ابتدا ترکها و شکستگیها برطرف شوند و سپس کل نما عایق شود.

مزایای جلوگیری از نفوذ آب از نمای ساختمان در مازندران

1- نفوذ آب به داخل دیوارها، باعث نم برداشتن دیوارها میشود. دیوارهای خیس محل مناسبی برای تولید و رشد قارچها است. قارچها تکثیر پیدا میکنند و منبع رشد انواع بیماری هستند. رشد باکتریها و قارچها باعث کاهش استحکام و مقاومت دیوار میشود. به مرور زمان خطر ریزش و نشست دیوار افزایش مییابد. عایقکاری نما، موجب حفظ سلامت دیوار میشود و هرچه دیوار سالمتر باشد، استحکام و مقاومت آن حفظ میشود.
2- یکی از مزایای عایقکاری علاوه بر جلوگیری از نفوذ آب از نمای ساختمان در مازندران، عایق مناسبی در برابر عبور و مرور گرما و سرما است. عدم تبادل گرمایی موجب ذخیره انرژی در فضای خانه میشود و از هدر رفتن انرژی جلوگیری میکند.
3- نفوذ آب به نمای ساختمان باعث ایجاد سفیدک و شوره میشود. سفیدک و شوره کاملا در نما به طور واضح مشخص هستند و از این رو موجب زشت شدن نمای ساختمان میشود. خوشبختانه عایقکاری نمای ساختمان مانع از بروز هرگونه سفیدک و شوره میشود.
4- عایقکاری نما مانع از هرگونه نفوذ آب و رطوبت به بافت نما میشود و از این رو احتمال ترک خوردن و شکستن نما صفر میشود.

برای این نوشته 0 نظر ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

برگشت به بالا 09125846430