پیچ رولپلاک نمای ساختمان در شمال راپل و شهر بابل بابل هرساله خانه های ویلایی…

اب بندی پشت بام ساختمان با نانو در مازندران – نانو کردن پشت بام در مازندران
اب بندی پشت بام ساختمان با نانو در مازندران بدون داربست
قیمت عایق کاری سنگ و سیمان در مازندران به صورت متر مربعی انجام میشود. ابعاد پشت بام را اعلام کنید و یا عکس بفرستید به شما قیمت اعلام گردد. پشت بام بیشتر از نمای ساختمانی، در معرض بارش برف و باران است و بایستی با اصولیترین روشها، عایقکاری انجام شود. آببندی پشت بام ساختمان در مازندران با چندین روش انجام میشود که روش نانو ضدآب و فایبرگلاس جزو بهترین روشها است چرا با پر کردن کامل حفرهها و خللها، مانع از ورود آب به سقف میشود.
علت آببندی پشت بام ساختمان در مازندران چیست؟
اصولا پشت بام در معرض بارش برف و باران است و آببندی پشت بام اهمیت بالایی دارد و مانع از نفوذ آب از سقف میشود. نفوذ آب به پشت بام باعث ایجاد نم در سقف میشود و محیط مناسبی برای رشد و تکثیر قارچها است و به مرور زمان باعث تضعیف سقف میشود. آببندی پشت بام ساختمان در مازندران، سقف خانه را در برابر نفوذ آب ایمن میکند. شمال راپل متخصص اب بندی پشت بام نمای ساختمان میباشد.
نانو کردن پشت بام ساختمان با قیر و گونی
یکی از قدیمیترین روشهای آببندی پشت بام ساختمان در مازندران، قیر و گونی کردن پشت بام است. روش قیر و گونی، چسبندگی فوقالعاده بالایی دارد و عایق مناسبی در برابر نفوذ آب و رطوبت است. از طرفی در مناطق سردسیری با بارش بالای برف و باران، توصیه میشود عملیات قیر و گونی بادقت فراوان انجام شود تا در اثر بارش برف و باران دچار ضعف و خرابی نشود. عایق رطوبتی قیر و گونی یکی از عایقهای ارزان قیمت به حساب میآید که مورد توجه همگان بوده است ولی به مرور زمان و با افزایش سطح علم و دانش، کارشناسان متوجه شدند روش قیر و گونی به محیط زیست آسیب میرساند. از این رو روشهای جدید جایگزین روش قیر و گونی شدند.
آببندی پشت بام ساختمان با ایزوگام
ایزوگام کردن یکی از روشهای آببندی پشت بام ساختمان در مازندران است که همانند روش قیر و گونی است. ایزوگام توسط آتش و حرارت گرم میشود و به پشت بام میچسبد. متاسفانه به مرور زمان و با تابش خورشید و بارش برف و باران، دچار ضعف و خرابی میشود و بایستی مجدد ترمیم شود. قیمت آببندی پشت بام ساختمان با ایزوگام پایین است و درگذشته جزو روشهای محبوب آببندی بوده است. روش ایزوگام همانند روش قیر و گونی به محیط زیست آسیب وارد میکند و به همین علت این روشها منسوخ شدند.
نانو پشت بام ساختمان با موزاییک
در این روش ابتدا باید درزها و ترکهای ساختمانی پر شود که با روش الاستیکی انجام میشود. روش الاستیکی چسبندگی بالایی دارد و در برابر اشعه خورشید، نفوذ آب و رطوبت مقاوم است. پس از اتمام درزگیری نوبت به موزاییککاری میرسد. بایستی موزاییکها با دقت بالا بندکشی شوند و سپس با روش الاستیک، بندکشیها پر میشود. پس از خشک شدن لایههای الاستیکی میتوان از یک لایه نانو برای ایمن سازی نهایی استفاده کرد تا هیچ حفره و خللی باقی نماند و پشت بام در برابر نفوذ آب و رطوبت ایمن شود. البته بسیاری از معمارها از سیمان برای بندکشی استفاده میکنند که متاسفانه به مرور دچار شکستگی میشود، چرا که بافت سیمان دارای حفره و خلل است و نفوذ آب و یخ زدن آن زمینه ترک خوردن سیمان را فراهم میکند. این روش برای ساختمانهایی که دارای روف گاردن هستند، بسیار استفاده میشود و جزو محبوبترین روشهای آببندی پشت بام ساختمان در مازندران است که مورد توجه ویلاداران قرار گرفته است.
آببندی پشت بام ساختمان با پشم شیشه
پشم شیشه یکی از روشهای آببندی پشت بام ساختمان در مازندران است که از ذوب شدن شیشه بهدست میآید. در واقع شیشه ذوب شده به الیاف ریز پلنی و رولی تبدیل میشود. از پلنی و رولی، پشم شیشه میسازند که بسیار سبک هستند. نصب این نوع عایق، راحت و سریع است و در برابر آتش سوزی مقاوم است.
آببندی پشت بام ساختمان با پشم سنگ
یکی دیگر از روشهای آببندی پشت بام ساختمان در مازندران، استفاده از پشم سنگ است. پشم سنگ ترکیبی از سنگ بازالت با پشم شیشه متراکم و یا سنگ آذرین با پشم شیشه متراکم است. مقاومت عایق پشم سنگ در برابر آتش و حرارت از عایق پشم شیشه بیشتر است. یکی از مزایای استفاده از عایق پشم سنگ، عدم انتشار صوت و سر و صدا است چرا که در تولید پشم سنگ، نسبت سنگ بازالت و یا آذرین بیشتر از پشم شیشه است.
آببندی پشت بام ساختمان با نانو ضدآب
نانو ضدآب یا نانو آبگریز یکی از روشهای نوظهور در زمینه آببندی پشت بام ساختمان در مازندران است که از ترکیب لاتکس و پودر ارگانومنیرال سفید رنگ بهدست میآید. نانو ضدآب به رنگ شیری است که با قلم مو پوشش داده میشود و یا با ایرلس و کنیتکس، اسپری میشود. البته قبل از پوشش نانو آبگریز بایستی کف پشت بام به طور کامل شسته شود و بعد از خشک شدن بایستی عملیات نانوکاری انجام شود. نانو ضدآب علاوه بر پر کردن خللها و حفرهها، باعث روشن شدن رنگ کف و عدم نفوذ آب و رطوبت به کف پشت بام میشود.
آببندی پشت بام ساختمان با فایبرگلاس
فایبرگلاس یکی از پوششهای مقاوم در برابر نفوذ آب و رطوبت است که پس از خشک شدن، تبدیل به لایهی جامد میشود. فایبرگلاس در برابر ضربه و فشار مقاوم است و دچار شکستگی نمیشود. همان طور که گفته شد فایبرگلاس در برابر فشار داخلی و خارجی مقاوم است، یعنی فایبرگلاس مانع از رشد گیاه و ریشه درختان میشود و در برابر فشار وارده بر کف پشت بام مقاوم است و دچار شکستگی نمیشود. فایبرگلاس در محیطهای اسیدی و قلیایی دوام بالایی دارد و از این رو برای عایقکاری آبهای زیرزمینی مورد استفاده قرار میگیرد و مانع از نفوذ آبهای آلوده به منابع آبی زیرزمینی میشود.
برای این نوشته 0 نظر ثبت شده است